Om Sanda Camping

127Sanda camping er en familiecamping som åpnet først i 1994, vi ligger idyllisk til i landlig område med elva omkranset rundt plassen. Vi har til sammen 21 hytter som vi leier ut i sommersesongen, og 3 hytter som vi leier ut på vinteren.

På plassen har vi 130 oppstillingsplasser (30 uten strøm) til campingvogner, bobiler og telt. Siden vi ligger så åpent og landlig til, gjør dette at vi er et utmerket sted til å ha stevner/treff og andre lignende arrangement på plassen.

Vi har flotte store tomter på 120-150m2 som vi leier ut på kontrakt til dere som ønsker. Det er bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Fra Sanda camping er det kort vei til flott skogsterreng med fine turstier, og flotte fjellturer med nydelig utsikt over Bø og omegn. Vi har også fine sykkel og klatremuligheter rundt i området for de som liker det. Med elva omkranset kan vi tilby aktiviteter som fisking, kanopadling og en ny flott badestrand. (pusset opp i 2014)

Vi har også et fint sanitæranlegg som er kjent for å være rent og ryddig, der vi har felles tv stue, kjøkken, vaskerom og toaletter/dusj. Og et eget familie-/ handicap rom med dusj og wc.

Det er lov til å ha med seg hunder på Sanda camping, uansett om du skal bo i hytte, campingvogn eller telt.bilde 5